• Oct
  20

  De voordelen van een kredietkaart

  Filed under: Uncategorized;

  Een kredietkaart, u heeft er vast wel één of kent iemand die er over één (of zelfs meerdere) beschikt. Het is een wereldwijd betaalmiddel en dus voor veel mensen handig, zeker wanneer zij veel onderweg zijn. Wij proberen u hierbij op de hoogte te stellen van de voordelen van deze kredietkaart, zodat u een beeld van de positieve kanten bij de aanschaf van een kredietkaart.

  Voordelen

  • De reikwijdte van een creditcard is natuurlijk grenzeloos. Overal ter wereld wordt de creditcard geaccepteerd en kunt u betalingen mee doen. Zelfs is derdewereld landen is het tegenwoordig mogelijk om betalingen te verrichten.

   

  • Het online shoppen is sterk aan het groeien. En hiermee groeien ook de betalingsmogelijkheden mee. De creditcard is hiermee niet achtergebleven en het is dus mogelijk om online betalingen te verrichten met een creditcard. Dit gebeurd in een veilige omgeving en er komen (vrijwel) geen problemen bij kijken.

   

  • Omdat u met een creditcard, aankopen doet op krediet, betaald u pas aan het eind van de maand de gemaakte kosten van de afgelopen maand. U stelt eigenlijk als het waren de betalingen uit, want de kredietverstrekker schiet deze aankopen voor. Het kost niks extra om deze betalingen achteraf te doen, want zo gaat de kredietkaart in zijn werk.

   

  • Wanneer uw inkomsten nogal fluctueren is het ook mogelijk om op een flexibele wijze uw krediet af te lossen. Dit betekend dat u om een bepaalde periode, wat u het best uitkomt, een deel van het krediet aflost. Bij deze vorm van aflossen komt er echter wel een (relatief laag) rentepercentage bij kijken.

  Advies

  Ons advies voor de aanschaf van een kredietkaart luidt als volgt; zorg dat u een duidelijk overzicht heeft van uw te maken kosten in de maanden dat u gebruik maakt van een kredietkaart. Zo heeft u een duidelijk beeld van de situatie en hoeft u niet onnodig kosten te maken. Ook is het handig om een aantal verstrekkers van kredietkaarten met elkaar te vergelijken, zodat u een passende instelling in de hand kunt nemen.

  No Comments

Leave a reply